Villilumen Mökit

Matkapuhelin:
0400-382 259

Toimiala:Majoitus / Metsästys / Kalastus
Osoite:Nuorgam
99990, Utsjoki,nuorgam
Internet:www.villilumi.com
Kuvaus:
Lohirannan mökki

Sijainti: Miljoonasuvannon yläpäässä
Välimaasuvannon ja Miljoonasuvannon välissä perusvarusteltu talviasuttava hirsimökki (ollut asuinkäytössä). Terassilta voit seurata kalastusta aitiopaikalta. Piharakennuksessa voi väsynyt kalastaja tarvittaessa torkahtaa toisten häiritsemättä. Rannassa pieni hirsimökki, petipaikat 4:lle (keittolevy, JK, kahvinkeitin ja asiat). Jääkellari lohille.


Väyläniemen mökki

Sijainti: Välimaan suvannon yläpäässä
Viihtyisä kelohonkamökki Utsjoki-Nuorgam puolessa välissä Tenon parhailla kalapaikoilla. Hyvin varusteltu, MH 4hlö, M-alkovi 4hlö, sähkösauna, WC, myös puucee), tupakeittiö, takka, ap-kone, JK/pakastin, mikro, kahvinkeitin, eivänpaahdin, hella, nuotiopaikka, jääkellari lohille. Nauti myös kelohonkaisesta puusaunasta, jonka löylyjä ei vielä ole kukaan moittinut.


Väyläniemen rantasauna

Väyläniemen rantasauna. Aluella myös tilava kelohonkainen rantasauna-mökki sauna, pukuhuone ja oleskelutila). Varustelu: JK/pakastin, hella mikro, TV, leivänpaahdin ja astiasto.


Nuorgamin mökki

Sijainti: Nuorgam, keskusta, Tenon rannalla.
Rauhallinen mökki tenon törmällä. Palvelut lähellä, mutta silti olet omassa rauhassa. Puulämmitteisen saunan ovelta tenoon kivenheitto. Perusvarusteltu sähkölämmitteinen hirsimökki (jopa 7 hlö.). JK/pakastin, mikro, hella, kahvinkeitin, leivänpaahdin, TV, astiasto, astianpesukone (kesällä), nuotiopaikka, talvella kantovesi.


Pulmankijoen mökki

Tilaa isommallekin porukalle Nuorgam-Sevettijärvi vaellusreitin päässä, kauniin Pulmankijärven eteläpäässä. Saunan ovelta n. 15m heikkapohjaiseen Pulmankijokeen, erinomainen pulikointipaikka myös perheen pienimille. Puusauna (mökin yhteydessä), pesuhuone (pata), takkahuone, terassi, tupakeittiö (myös takka ja puuhella), makuuhuone, iso parvi ja parveke. Sähköistetty, perusvarusteltu kodikas mökki, myös talvikäyttöön talvella vesi kirkkaasta joesta). Pakastin, JK, mikro, sähköhella, kahvinkeitin, leivänpaahdin, TV ja astiasto. Puucee ja nuotiopaikka.


Tenon kalastajille vuokraamme tai välitämme :
-veneitä,
- moottoreita,
- kalastusvälineitä ja soutajia.

Katso lisää kotisivuiltamme!


Hakusanat:
Mökki, mökit, lomamökki, lomamökit, vuokramökki, vuokramökit, mökkivuokraus, mökkien vuokraus, kalastus, kalastusmatkailu, metsästys, riekostus, matkailu, majoitus, majoituspalvelut, Tenojoki, Lappi, Utsjoki, Nuorgamin vuokramökit, Villilumen mökit, Lapin lohikalastus


  Näiden tietojen käyttäminen markkinointitarkoituksessa on kielletty.