Lapin Järvimatkailu Oy, Räisälä

Matkapuhelin:
0400-315 499

Toimiala:Metsästysmatkailu / Kalastusmatkailu / Majoitus
Osoite:Luvisankatu
98720, Kemijärvi
Internet:www.jarvimatkailu.com
Kuvaus:
Järjestämme ohjelmapalvelullista toimintaa Suomun, Räisälän ja Kemijärven alueella. Tuli kyseeseen vaara- tai tunturimaiseman ihailu järven selkosilta, kalastus, metsästys, vesistöliikenne tai vaikka saunominen Kemijärven rannalla.

Risteilykalustona meillä on 12-paikkainen M/s Veeruska ja 90 paikkainen M/s Ahti-laiva. Aluksilla tarkenee risteillä Kemijärven selkosilla myöhään syksyyn esim. RUSKAN väriloisteesta nauttien.Toinen vaihtoehto on rantautua Kemijärven hiekkarannoille, jotka kauniina kesäpäivinä ovat hyvinkin vertailukelpoisia etelän aurinkokohteiden rantoihin verratessa. Talviseen kuljetuspalveluumme kuluvat rekiretket, jotka mahdollistavat kerralla 20 henkilön mukaan tulemisen. Kalastuksellinen ohjelmapalvelu perustuu talvipilkkimiseen, vetouisteluun ja verkkojen kokemiseen. Käyttämämme kalastusalueen vesi virtaa idästä käsin kirkkailta Posion alueen järviltä Kemijärveen. Syksyinen muikun pyynti on yksi mieleen painuvista asioista silloin, kun "Ahti" on suotuisalla päällä. Metsästysreissuilla käyttämämme koirat ovat hyväsukuisia sileäkarvaisia saksanseisojia ja bretoneita. Kotasauna ja sen yhteydessä oleva erillinen VIP-kota mahdollistavat saunomisen ja muun yhdessäolon esim. hyvästä ruuasta ja hiljaisuudesta nauttien. Tämän kaiken ja paljon muuta kokemisen arvoista pystymme tarjoamaan teille, jotka haetta jokapäiväiseen elämään jotakin uutta ja mieleenpainuvaa elämystä, nautintoa puhtaassa Lapin järviluonnossa hiljaisuuden ympäröimänä. Teemme sen yhdessä.

Veneretket Kemijärven selkosilla päivällä ja keskiyön auringossa. Kalastuksellinen ohjelmapalvelu, verkkokalastus, vetouistelu ja pilkkiminen. Kanakoiran kanssa metsästys. Rekiretket. VIP-kotasauna ja VIP-kota, Ruokailu- ja majoituspalvelu.


  Näiden tietojen käyttäminen markkinointitarkoituksessa on kielletty.